fbpx

Minden csak önbizalom kérdése? Avagy mit kell tudni a női portréfotózásról?

Manapság eléggé kulcsfontosságú kérdés, hogy van-e megfelelő önbizalma valakinek. Sokszor látom azt a környezetemben, hogy akinek lenne mire büszkének lennie, jól néz ki, sok mindent elért a céljaival kapcsolatban, nem hisz eléggé magában, alacsony az önértékelése, kevés az önbizalma, nem tudja olyan magabiztosan képviselni magát.

Aki eljön hozzám glamour vagy női portré fotózásra, nála hamar megfigyelhető a változás. Hiszen már hetek óta várja ezt az alkalmat, készült rá, ruhát választott, akár a komfortzónáján kívülieket is. A fotózás előtt telefonon vagy személyesen én is elmondok mindent, mi várható a fotózáson, hogy ne érjen senkit se meglepetés. Az ilyen alkalmak arra is jók, hogy kicsit megismerhessetek engem, én is Titeket, milyen a személyiségetek, hiszen ezt szeretném a képeim által megmutatni, hogy milyen is vagy. Igen, azt is megmutatom, ha nem vagy tökéletes! Hiszen senki sem az, de el kell tudnod fogadni magad. Megbeszéljük, hogy milyen pózok tetszenek, én is teszek javaslatokat az igényeknek megfelelően.

Miközben elkészül a smink, egyre jobban Nőnek érzi magát mindenki, hiszen sokan alapvetően nem sminkelik magukat. Azt meg kell jegyeznem, hogy a sminknél nem arról van szó, hogy átváltozik az arcod valaki mássá, hanem a szépségedet emeli ki a profi sminkes. Miután elkészült a smink, kiválasztjuk az általad hozott ruhákból, amit felveszel a fotózáshoz (nyugodtan érkezhetsz sok ruhával és cipővel, kiegészítőkkel). Az öltözködéshez előzetes útmutatót is küldök a fotózás előtt.

A fotózás kb. 1 óra szokott lenni (csomagfüggő), de ezzel az idővel mindig úgy kell számolni, hogy az első 10-15 perc a bemelegítés. Egymásra hangolódunk, feloldalak, minél előbb szeretném elérni, hogy jól érezd magad a bőrödben. Sokat instruállak, de kötelező pózokat nem alkalmazok. Mivel előzetesen megbeszéltük, hogy milyen pózok tetszenek, azok közül is választok. A fotózás alatt többször megmutatom az elkészült képeket, hogy lásd magadat és ebből is több önbizalmat nyerj.

A fotózás után feltöltöm a leválogatott képeket egy online tárhelyre, ahol ki tudod választani a képeket. Ha szükség van rá, én is szívesen segítek a válogatásban. A kért képeket pedig retusálás után, kb. 1,5 hét után küldöm meg. Az elkészült képek pedig örök emlékül szolgálnak majd, erőt adva, hogy igen, ez (is) én vagyok!

És most beszéljenek a képek (a végén a kismamákról is mutatok pár képet):