fbpx

Ajánlások

“A “Lélekszárny” találó megnevezés. Marietta kamerája előtt az ember lelke tényleg szárnyra kap, és ez a képekről is visszatükröződik. Szívből ajánlom mindenkinek! 🥰 (B. Georgina)
“Csodajó élmény volt a fotózás Mariettával 🥰. Megtapasztalhattuk, hogy lehetséges az, hogy a fotózás ne feszengős pózolások egymásutánisága legyen, hanem szabad, kreatív, örömteli alkotás. A világ is mögénk állt, és megadta nekünk a havas tájat és a támogató állatokat 😀 erre a különleges napra. Szuper koncepciójú és minőségű fotók sokasága született, köszönjük! 😍😘” (M. Rita)
“Szívből ajánlom mindenkinek, aki csodálatos képeket szeretne akár magáról, családjáról! Mariettával csodálatos képek születnek, hiszen türelmes, precíz fotós, aki bármit megtesz egy jó fotó elkészítése érdekében figyelembe véve a fotóalany igényeit is. 🤗🥰❤” (Z. Brigi)
“Mindenkinek teljes szívből ajánlom Mariettát. A kameralencse-fóbiában szenvedő alanyoknak különösen. Remek elkapott pillanatok, melyek visszatükrözik az egyéniséget. Hölgyek, urak, higgyétek el, hogy csodálatosak vagytok. Marietta által készített képek megmutatják nektek, magukért beszélnek. 😊” (P. Mónika)
“Imádom a szemét, ahogy el tudja kapni a pillanatokat!!! ❤️💪🥰🙏 Ha akarsz egy igazán jó fotózáson részt venni akár egyénileg, akár családilag, esetleg kedvenceddel, vagy netán ajándékba adnád az élményt 😉 – keresd bátran! 👍📷” (K. Mónika)
“Hálás vagyok Marietta, hogy megismerhettelek. Hogy kedvességeddel jelen voltál, hogy emléket teremtesz a fényképeid által, megmutatsz olyan möanszokat, amiket mi érzünk, de Te látsz is. Köszönjük szépen a gyönyörű képeket!” (Surya Jóga)
“Mariettával egy nyereményfotózás alkalmával találkoztam. Azonnal, profi módon, de egyben nagyon kedvesen instruálta a kis elsősöket a szabadtéri fotózáson. Gyorsan, gördülékenyen dolgozik, jó meglátásai vannak, szép, igényes képeket készít. A megrendelés alkalmával pedig nagyon rugalmas és segítőkész volt. Köszönjük még egyszer a lehetőséget! Még biztosan fogunk találkozni! 😉” (I. Annamária)
“Nagyon köszönjük a fotózást, nagyon jól éreztük magunkat. Szívből ajánlom Mariettát nagyon türelmes, kedves, tele szeretettel mind a fotózás és a “modellek” iránt. 💞” (B. Benigna)
“Ma a Fehér Holló Vadmentő Alapítvány és Természetvédelmi Mentőközpont fotósánál, Bitó Mariettánál jártunk, ahol két sünit csodálhattunk meg. Falevelet gyűjtöttünk nekik, hogy legyen mibe téli álomba hajtani azt a cuki fejüket. Mariettától megtudtuk, hogy még csak 350 g a két süni, és két hét múlva, – ha elérik az 500g-ot, – szabadon engedik nemesvámosi rezervátum területén. Köszönjük a lehetőséget!” (Ficánka csoport)
“A közelmúltban egy nagyon jó hangulatú, vidám fotózáson vettünk részt. Nálunk járt Marietta, és a kedvenceinkről készített pár képet. Az eredmény önmagáért beszél, csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönjük Marietta!” (B.B. Kutyakozmetika)
“Van egy lány, akit nem olyan régóta ismerek. Aki ugyan olyan mélyről jövő, tiszta szívvel szereti és menti az állatokat, mint én. Aki megtesz mindent azért, hogy segítsen, mindemellett csodálatos tehetség is, az emberek és állatok különleges pillanatainak megörökítésében 🤗 Kaptunk ajándékba tőle egy karácsonyi hangulatú fotózást, segítve munkánk népszerűsítését!” (Bütyök Állatudvar)
“Nagyon szépen köszönjük a nagyszerű hangulatú fotózást, igazán klassz délután volt! Kreatív ötletek és szuper kooperáció, az eredmény sem maradt el, a gyönyörű fotósorozat, amelyek közül egy-két darab biztosan vászonkép formát fognak ölteni a lakásunkban.” (V. Csilla és V. Attila, Land Of Tethys Border terrier kennel 🐶🐶🐶)
“Imádtuk minden egyes percét! Észre se vettük, hogy vesz minket a kamera, annyira könnyed hangulatot teremtett Marietta, profin végzi a munkáját. Berry egyből barátként fogadta. A képeket már másnap megkaptam válogatásra és teljes mértékig elégedett vagyok az eredménnyel. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönjük még egyszer!!! ❤️” (B. Éva)